Inscripció Càmpus d’Estiu 2024

Ja tenim obertes les inscripcions per al Càmpus d’estiu 2024. No t’ho voldràs perdre!

En el dossier hi trobareu tota la informació, dates, preus, activitats i com fer la inscripció.

Places limitades. Val la pena recordar que, com entitat sense ànim de lucre, cada euro recollit s’invertirà en la protecció, difusió i promoció del bàsquet a Cubelles. Escollint el nostre Campus no només et garanteixes un estiu divertit, segur i saludable per als teus fills. Sinó que estaràs ajudant a protegir i promocionar l’esport entre joves de totes les edats a la vila. Escull el campus del C.B.Cubelles, tots hi guanyem.

Prepareu be tota la documentació que es demana abans d’emplenar el formulari.

Imprescindible abans d’emplenar el formulari fer el pagament corresponent, i no oblideu quan ho feu especificar el nom de la nena o nen.

Accedeix al formulari d’inscripció:

Es recomana fer la inscripció des d’un ordinador.

IMPORTANT: Per poder realitzar la inscripció és necessari que tingueu compte de GMAIL. Si no en teniu, envieu-nos un correu a casals.cbcubelles@gmail.com o per WhatsApp al telèfon 637.02.11.28 i us respondrem amb la major brevetat.

About Post Author