Notícies

INSCRIU-TE A WWW.3X3.BASQUETCATALA.CAT/CUBELLES2024

30aniversario

El 7è Torneig 3×3 organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol, de la qual serem una de les seus. Serà un dels esdeveniments més importants d’aquest any per al Club Bàsquet Cubelles, dins dels actes de commemoració del 30è Aniversari. 

3x3 a ràdio Cubelles
foto Miquel Caparrós

Nou entrenador al sènior masculí, en Miquel Caparrós.
En “Capa” ha començat aquesta setmana a dirigir els entrenaments del sènior. L’objectiu fins a final de temporada es generar il·lusió en el grup i sobretot treballar de cara a la temporada vinent. Donar les gracies a l’Òscar Borrego fins ara entrenador de l’equip i benvingut Capa.

About Post Author

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *